ZAV (Zelf Aangebrachte Veranderingen)

  • Mag ik veranderingen aanbrengen in/aan mijn huurwoning?

Woonpartners ondersteunt het van harte als u van uw huis uw thuis wilt maken. We willen graag dat u plezierig woont. Wij vertrouwen er bovendien op dat u de woning nog comfortabeler maakt. Als u wilt gaan klussen in uw woning, krijgt u daar van ons dan ook volop de ruimte voor. We staan u zelfs graag bij met advies. Natuurlijk stellen we wel een aantal voorwaarden aan de veranderingen. Lees ook de brochure ZAV.

  • Moet ik toestemming vragen voor de verandering die ik aan wil brengen in mijn woning?

In onze brochure ZAV vindt u een overzicht met de meest voorkomende veranderingen. U kunt zien of u toestemming nodig heeft van Woonpartners, of Woonpartners de verandering van u overneemt als u gaat verhuizen en of er een vergoeding mogelijk is. Ook over de hoogte voor vergoeding vindt u informatie in de brochure.

  • Hoe kan ik toestemming aanvragen voor een Zelf Aangebrachte Verandering (ZAV)?

Het aanvraagformulier ZAV kunt u hier downloaden. U kunt het formulier ook afhalen op ons kantoor. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, ontvangt u binnen 10 werkdagen een schriftelijk antwoord. Als het gaat om een ingrijpende verandering of als er voor Woonpartners nog onduidelijkheden zijn, komt een opzichter de situatie ter plaatse bekijken. Deze medewerker kan u ook advies geven over de uitvoering van de werkzaamheden.

Uitgelicht