Sleutels en cilinders

  • Ik ben mijn sleutels kwijt. Wat moet ik doen?

Als uw sleutel kwijt is of kapot, is het lastig om uw woning binnen te komen. Woonpartners heeft geen reservesleutels voor u en kan u hierbij helaas niet helpen. Er zijn meerdere bedrijven die u wel kunnen helpen, dit zijn bijvoorbeeld Van der Aa Inbraakbeveiliging (0492-540 042), Destil (0492-509 209) of Van Enckevoort (0492-522 211). U kunt zelf kiezen of u een van deze of een andere slotenmaker inschakelt of de huisaannemer van de betreffende regio waar u woont (Jansen Huybregts of Van Asperdt). De kosten betaalt u zelf, direct aan het bedrijf dat u kiest.
Om ongemak en extra kosten te voorkomen, kunt u ook een reservesleutel neerleggen bij iemand in de buurt die u vertrouwt.

  • Waar kan ik mijn sleutel laten bijmaken en wat zijn de kosten?

Het kan voorkomen dat u een extra sleutel wilt hebben. U moet hiervoor eerst met de sleutel die bijgemaakt moet worden en een legitimatiebewijs naar het kantoor van Woonpartners komen. U krijgt dan van de medewerker een sleutelbriefje. Op de sleutels zit namelijk een zogenaamd certificaat. Alleen met het sleutelbriefje van Woonpartners kunt u een sleutel laten bijmaken.

  • Wat zijn de kosten voor het verwijderen van mijn sleutels uit de liftschacht/vuilstortkoker?

Als uw sleutels in de liftschacht/vuilstortkoker zijn gevallen, dient u contact op te nemen met onze afdeling Reparatieverzoeken via telefoonnummer: (0492) 508 888.
De kosten voor het verwijderen van sleutels uit de liftschacht/vuilstortkoker bedragen € 75,00. (exclusief toeslagen voor 's avonds en in het weekeinde). Voor deze kosten krijgt u een factuur van Woonpartners.

Uitgelicht