Woonpartners benoemt nieuwe directeur-bestuurder

Marc Eggermont is per 1 december 2017 benoemd als directeur-bestuurder van Woonpartners. Dat heeft de Raad van Commissarissen van Woonpartners dinsdag 21 november bekendgemaakt. De benoeming is voor een periode van één tot twee jaar.

Marc Eggermont (geboren in 1959) was bijna twintig jaar accountant en partner bij een middelgroot accountantskantoor in Zuid-Nederland. Daarna was hij dertien jaar bestuurder bij  Woonbedrijf in Eindhoven. De afgelopen anderhalf jaar werkte Marc als zelfstandig adviseur. Dat deed hij onder andere voor Aedes, de landelijke brancheorganisatie voor woningcorporaties.

De klant centraal

Marc Eggermont wil met Woonpartners op zoek gaan naar mogelijkheden om sámen met de klant verbeteringen te realiseren. De kerntaak, ervoor zorgen dat mensen goed en fijn kunnen wonen in een prettige en leefbare woning en woonomgeving, heeft hij in zijn loopbaan nooit uit het oog verloren. Ook bij Woonpartners zal hij binnen de kaders van wetgeving  ruimte blijven zoeken om zoveel mogelijk maatwerk te leveren voor de verhuur van woningen aan de doelgroep.

Woonpartners heeft er alle vertrouwen in dat Marc Eggermont de organisatie op voortvarende wijze bestuurt en haar plannen uitvoert, samen met haar medewerkers, de Huurders Belangen Vereniging (HBV), de Raad van Commissarissen en bewoners.

Uitgelicht