Weverspoort

Weverspoort maakt deel uit van de derde fase Herstructurering Binnenstad Helmond. Weverspoort wordt gerealiseerd aan de zuidzijde van de Heistraat, het gebied rondom de Karel Raaijmakersstraat. Er komen in totaal ruim 400 nieuwe woningen en een buurtpark. De eerste woningen zijn in het najaar van 2010 opgeleverd.

Het nieuwe gezicht van Weverspoort
Weverspoort: Parkwonen in de Helmondse binnenstad

 

De binnenstad krijgt een nieuw gezicht
Tot en met 2019 wordt er in Weverspoort gebouwd aan een nieuwe buurt.  Aan zo’n 400 nieuwe woningen in verschillende prijsklassen, voor verschillende doelgroepen. Voor huurders en kopers, voor starters, doorstromers en senioren, voor alleenwonende singles en grote gezinnen. De woningen zijn ontworpen in de unieke stijl van de Amsterdamse School. Ze bieden allemaal verrassend veel ruimte tegen een zeer scherpe prijs.

Voor elke wens een woning
Geïnteresseerde kopers in Weverspoort worden nauw betrokken bij het ontwerp van hun eventuele nieuwe thuis. Zo worden de woningen nog beter afgestemd op de woonwensen van de potentiële toekomstige bewoners.

Parkwonen in het groen
Parkwonen komt in Weverspoort straks echt tot bloei. Belangrijke blikvanger is namelijk het Weverspark. Dit groene hart van bijna twee voetbalvelden groot biedt alle ruimte om te wandelen, spelen, sporten en relaxen.

Wonen tussen alle voorzieningen
In Weverspoort woont iedereen dicht bij alle voorzieningen. Van basisschool de Vuurvogel, wijkhuis de Fonkel tot een uiteenlopend winkelaanbod in de Heistraat en het nieuwe winkelplein. Ook het stadscentrum en het station liggen nabij.
 

Daarom kies jij voor Weverspoort! 
· Je woont in een compleet nieuwe wijk met koop- en huurwoningen; 
· Op loopafstand van het stadscentrum en de Heistraat; 
· Tegen een zeer scherpe prijs in een mooie, energiezuinige, ruime woning; 
· Nabij het grote, veelzijdige Weverspark; 
· En vlak bij alle voorzieningen die het leven leuk en makkelijk maken.
 Kijk op www.weverspoort.nl
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht