Huurbetaling

Voor het gebruik van uw woning betaalt u iedere maand huur. U kiest zelf op welke manier u de huur betaalt.

Daarbij heeft u de volgende mogelijkheden:

Automatische incasso
Dit is de makkelijkste manier van betalen. Wanneer u ons machtigt via het machtigingsformulier, wordt de huur automatisch van uw rekening afgeschreven. Automatische incasso heeft veel voordelen: u vergeet nooit te betalen, het kost niets extra’s én u hoeft er niets voor te doen. U kunt zelf aangeven op welke datum u de incasso wilt laten plaatsvinden. U hebt de keuze uit de 25e (u betaalt de huur vooruit) of de 1e van de maand (u betaalt de huur in de lopende maand).

De digitale acceptgiro
De digitale acceptgiro is de opvolger van de papieren acceptgiro. U ontvangt rond de 25e van de maand een e-mail met een betalingsverzoek. Met een paar muisklikken kunt u uw huur 100% veilig betalen via iDeal, met uw eigen bankgegevens. U hoeft de betaling alleen nog maar goed te keuren op de manier die u gewend bent van internetbankieren. Klaar? Dan komt u vanzelf weer terug in uw mailbox, waar u meteen kunt zien of de betaling verwerkt is. Betalen op deze manier is kosteloos en kan op uw pc, smartphone of tablet. Bekijk hier de antwoorden op de veel gestelde vragen en een demo over deze nieuwe wijze van betalen. Klik hier om u aan te melden.

Internetbankieren
Ons rekeningnummer (IBAN) is NL11RABO0121009491. Vermeld s.v.p. uw adres én voor welke maand u betaalt.

Pinnen
Op het kantoor van Woonpartners is het ook mogelijk om de huur te pinnen. Contant betalen is niet mogelijk. Ons kantoor is op werkdagen geopend tussen 8.30 en 12.30 uur.

GWK Travelex
Een contante betaling in een vestiging van GWK Travelex. Let op, hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Wijziging doorgeven?
Heeft u een ander rekeningnummer of wilt u uw automatische incasso wijzigen of stopzetten? Maak gebruik van het wijzigingsformulier.