Peter van Heeswijk draagt volgende fase Woonpartners over aan opvolger

Peter van Heeswijk, directeur-bestuurder bij Woonpartners, heeft bekendgemaakt dat hij Woonpartners gaat verlaten. Hij is samen met de Raad van Commissarissen tot dit besluit gekomen. De belangrijkste reden hiervoor is dat Woonpartners na jaren voortvarend bouwen aan de toekomst nu in een nieuwe fase belandt, met een nieuwe organisatiestructuur, die vraagt om een nieuw managementteam. Dit is een natuurlijk moment om na te denken over de komende jaren.

Peter van Heeswijk heeft samen met de medewerkers richting gegeven aan de organisatie Woonpartners en wat zij voor haar klanten doet. “Nu het proces in de volgende fase komt, met nieuwe uitdagingen, draag ik mijn taak graag over aan iemand die de volgende stappen gaat zetten”, aldus Peter van Heeswijk.

Klaar voor de toekomst
De Raad van Commissarissen gaat op zoek naar een interim opvolging, zodat de Raad samen met medewerkers de gelegenheid heeft om een profiel van de toekomstige directeur-bestuurder op te stellen. Peter gaat zich richten op een andere uitdaging in een andere organisatie, met een verse vraagstelling. “Ik heb met trots leiding mogen geven aan Woonpartners en de organisatie mede een nieuwe richting in mogen brengen. De stip aan de horizon is gezet, Woonpartners is klaar voor de toekomst, financieel gezond en op koers met haar plannen: een organisatie waar medewerkers en belanghouders trots op kunnen zijn. Ik dank hen allemaal hartelijk voor de samenwerking. Mijn opvolger, die kan bouwen aan zijn of haar team én aan Woonpartners, wens ik veel succes. En de medewerkers en onze bewoners het allerbeste!”

De Raad van Commissarissen dankt Peter voor zijn grote inzet en betrokkenheid bij Woonpartners en wenst hem veel inspiratie toe in zijn volgende uitdaging.

 

 

Uitgelicht