Overlast

Zonder dat u dat wilt en zonder dat u zich hiervan bewust bent, kunt u overlast veroorzaken. Dat geldt ook voor uw buren. De irritaties die daardoor ontstaan, kunnen uw relatie verstoren. Dat is voor iedereen jammer en het kan voorkomen worden.

Als u last heeft van uw buren, is een gesprek met hen meestal het begin van de oplossing. Een gesprek kan misverstanden en onbegrip uit de weg ruimen en conflicten voorkomen.

Komt u er samen niet uit, dan kunt u contact opnemen met Woonpartners. We kunnen geen kant-en-klare oplossing geven, maar we behandelen uw melding wel volgens een aantal vaste stappen. In de brochure buurtoverlast kunt u lezen hoe het beste met overlast kunt omgaan en wat Woonpartners kan betekenen.

U kunt overlastsituaties melden door het meldingsformulier overlast te downloaden en ingevuld aan ons terug te sturen (Antwoordnummer 2004, 5700 VC Helmond).

Melden overlast openbare ruimtes
Meldingen met betrekking tot overlast in openbare ruimtes kunt u melden bij de gemeente via het Meldpunt overlast.

Buurtbemiddeling
Hebt u een conflict met uw buren, waar u zelf niet meer uitkomt? Daarvoor kunt u buurtbemiddeling inschakelen. Op de website van de LEV groep, vindt u meer informatie over buurtbemiddeling en hoe u met hen in contact kunt komen.
Op deze website lees je alles over de Top 10 Burenproblemen.

Uitgelicht

Brochures